Гурмет Мраз

Ледомати од светски водечкиот бренд SCOTSMAN
Гурмет коцка
Капацитет: 24 - 400 кг.
Возушно и водено ладење.
За ресторани, кафичи, мензи, хотели, како и професионални ледомати.
 
Големини:
Мала коцка мраз: 8 g / Ø 21 mm / H 25 mm
Средна коцка мраз: 20 g / Ø 30 mm / H 34 mm
Голема коцка мраз: 39 g / Ø 38 mm / H 41 mm
Екстра голема коцка мраз: 60 g / Ø 44 mm / H 46 mm
 
Ледоматите се со потекло од Италија.
Достава на истите од 3 - 10 недели.
Гаранција 2 години на делови.
 
Преземете ПДФ со сите модели на ледомати за Гурмет мраз.
За цени Ве молиме контактирајте не.
 
Ледомати за Гурмет мраз Scotsman