Нугет Мраз

Ледомати од светски водечкиот бренд SCOTSMAN
Нугет Мраз
Капацитет: 266 - 1900 кг.
Возушно и водено ладење.
За ресторани, кафичи, мензи, хотели, како и професионални ледомати.
 
Големини:
Нугет мраз: 1 g / Ø 11 mm / H 13 mm
 
Ледоматите се со потекло од Италија.
Достава на истите од 3 - 10 недели.
Гаранција 2 години на делови.
 
Преземете ПДФ со сите модели на ледомати за Нугет Мраз.
За цени Ве молиме контактирајте не. 
 
Ледомати за Нугет Мраз Scotsman